dijous, 1 de desembre del 2011

HISTÒRIA

L’any 1927, la família Peña Pérez va arribar a Barcelona provinent de Litago un petit poble de l’Aragó. Uns anys abans, el cap de família ja havia visitat la ciutat per raó del servei i militar  i des de llavors la seva idea d’establir-se a la ciutat l’havia perseguit. Així  doncs, tot seguint la seva empresa de futur va decidir endur-se la família cap a la ciutat.
En principi van allotjar-se al barri de Santiveri, concretament a la “Casa del Mono”  i un temps més tard ja van acomodar-se al barri del Plus Ultra per a començar a treballar en  un petit negoci de Bar i Bodega amb repartiment de vins a domicili.
Amb els fills ja grans, el negoci es va repartir entre els germans, quedant la Bodega en mans del fill petit que ja havia format la seva pròpia família. I de fet, els seus  fills representen actualment la tercera generació al front de la Bodega Peña.
Des de llavors i fins l’actualitat les tres generacions s’han encarregat de mantenir el negoci familiar a base de treball i d’esforç.

1 comentari:

  1. hola, serias tan amable de mandarme si tienes información de las actividades de la bodega de tu tía, referente a la vendimia que se realiza en el barrio, me gustaría poner información sobre esta bodega, lo he comentado esta mañana en la bodega y pensé que tenias en el blog dicha información. Te dejo la dirección de mi blog para que le des un vistazo.
    IMÁGENES PNG Y MUCHO MÁS.
    Un saludo.

    ResponElimina